top of page

NYHETER  KOMMUN & FÖRVALTNING                                                              Kommentera artikel Skicka nyheter/pressrelease

mall.jpg

Stockholmarna korar Westfield Mall of Scandinavia till sitt favoritcentrum

Westfield Mall of Scandinavia vinner årets upplaga av Stockholmarnas favoritcentrum. I undersökningen har 1 671 individer uttalat sig om 50 centrumanläggningar och handelsplatser i länet. Nacka Forum kommer på andra plats och Westfield Täby Centrum tar tredjeplatsen.

Evimetrix genomför varje år undersökningen Stockholmarnas favoritcentrum där konsumenter får ge sina omdömen om de centrumanläggningar och handelsplatser de säger sig besöka. Det centrum som får de nöjdaste kunderna utses till vinnare.

”För att få nöjda kunder är det i första hand utbudet av affärer som måste vara bra, men nästan lika viktigt är det att utformningen av lokalerna är trivsamma”, säger Peter Wissing, ansvarig för mätningen hos Evimetrix.

Bäst utbud av affärer är det i år Westfield Mall of Scandinavia som har, följda av Westfield Täby Centrum och Nacka Forum och de bästa lokalerna har NK, följda av Nacka Forum och Westfield Mall of Scandinavia.

”Att få ett bra bemötande är också viktigt för att bli nöjd med sitt besök, men det är inte alls lika viktigt som utbudet och lokalerna”, fortsätter Peter.

Bemötandet är det Nacka Forum som får högst betyg med NK som tvåa och Westfield Mall of Scandinavia som trea.

Årets klättrare, alltså det centrum som ökar sitt Nöjd Kund Index allra mest är Bryggeriet Handelsplats och de följs av Orminge Centrum och Högdalen Centrum.

Undersökningen är genomförd via en webbenkät riktad till allmänheten i Storstockholm. 1 671 personer har uttalat sig om totalt 50 centrumanläggningar och handelsplatser.

ata logo.jpg
ata logo 2.jpg

__ANNONSER___________________

rättvik front.jpg
Söderköping front.jpg
nora front.jpg
mariestad front.jpg
vårgårda front.jpg
sigtuna front.jpg
göteborg front.jpg
upplands-bro front.jpg
herrljunga räddningstjänsten.jpg
lerum front.jpg
stenungsund front.jpg
färgelanda front.jpg
mörbylånga front.jpg
hedemora front.jpg
haparanda front.jpg
kramforsfront.jpg
eksjö front.jpg
karlskrona front.jpg
laholm miljö.jpg
Degerfors Service.jpg
älvsbyn front.jpg
Hylte barn och ungdom.jpg
flexator.gif
eksjö front.jpg
malmö stad front.jpg
kungalvfront.jpg
lidköping front.jpg
härryda vatten front.jpg
torsås bildning front.jpg
lidköping teknisk service.jpg
trelleborg front.jpg
kil front.jpg
kinda front.jpg
sandviken front.jpg
bottom of page