top of page

NYHETER                                                                                                                      Kommentera artikel  |  Skicka nyheter/pressrelease

__ANNONSER______________________

 

Internationell konferens för handeln kommer till Sverige

Retail Technology och e-Commerce Expo 2024 presenterar stolt konferensen R-eTail Talk, Sveriges hetaste internationella konferens för hela handeln och e handeln. Sveriges viktigaste plattform för framtidens retail arrangeras den 29-30 maj 2024, på Kistamässan i Stockholm.

Med en stark internationell talaruppställning och ledande experter inom branschen som medverkar, är detta evenemang en utmärkt möjlighet för deltagarna att fördjupa sina kunskaper inom handeln och e-handeln. Besökare och utställare kommer ha möjlighet att lyssna på internationella föreläsningar och diskutera de senaste trenderna, utmaningarna och innovationerna inom detaljhandeln, samt att nätverka med andra professionella experter inom området.

Tillsammans med mässorna kommer R-eTail Talk, ta hela handeln in i en ny era.

“För handeln har digitaliseringen tagit längre tid än andra branscher men senaste åren har händelser i vår omvärld påverkat branschen kanske hårdare än många andra. Från inflation och högre kostnader för hushållen till ett tålamod som blivit allt kortare. Det i sin tur påverkar hur företagen behöver prioritera för att anpassa sig till det förändrade kundbeteendet. Med det sagt så blir kunskap och förståelse för omvärlden allt viktigare och erfarenhetsutbytet kritiskt. Vi kommer titta närmare på de trender som branschen senaste året satsat mycket på att adressera.

 

De är AI, hållbarhet, lönsamhet, marknadsplatser, generation z, tech och retail media. Därför är jag stolt över att få möjlighet att skapa en konferens baserat på de frågeställningar som retail har för tillfället samt facilitera så ett gemensamt lärande möjliggörs, med exempel både från Sverige, Norden och internationellt. Denna konferens har alla förutsättningar att bli Nordens ledande retail platform och jag ser fram emot att välkomna talare och besökare till en konferens som vi inte tidigare haft i Sverige” säger konferenschefen Alex Baker. Som besökare kan man förvänta sig en blandning av keynotes, paneler, fireside chats och workshops.

Alex Baker är Nordens ledande retail expert med flera internationella utmärkelser och grundare av Nordic Retail Hub. Han har samarbetat med internationella retail konferenser senaste åren såsom NRF, Shoptalk, The Retail Summit, Retail och World Retail Insights för att lyfta några.

Några av talarna från programmet:

Thomas Noroxe, CEO - Joe & The Juice

Charlotte Munro, Global Product Marketing - Gen AI - booking.com

Adriana Kamjoo, Leasing Director - American Dream

Moses Rashid, Founder & CEO - The Edit LDN

Selina Butterfield-Mashoofie, CFO - Central Co-op

Bård Kvamme, Director – Norrøna

Marie Nygren, VD - Coop

Katrine Lee Larsen, Founder & CVO - Copenhagen Cartel

Susanne Ehnbåge, CEO - Stockmann Group & Lindex

"Vi är glada och entusiastiska över att kunna presentera konferensen för 2024, som är den mest omfattande och betydelsefulla för hela handeln. Det är ett jättekliv som konferensen tar inför nästa år och vår konferenschef Alex Baker har lagt ett stort fokus på att erbjuda högkvalitativt innehåll som kommer att ta handeln till helt nya nivåer. Vi är stolta över att kunna bidra till att driva branschen framåt och öka medvetenheten om de senaste utvecklingarna. R-eTail Talk 2024, är en viktig aktör i att forma framtidens handel i Sverige", säger Jennifer Björk, affärschef.
 

Läs mer om mässan och konferensen här: R-eTail Talk konferens

Källa: Live Expo

ata logo.jpg
ata logo 2.jpg
huddingestal.gif
santasalo.gif
jehander.jpg
sbs.jpg
hyrex.gif
eldon.gif
gentekniknamnden2.jpg
noxor.jpg
autolivfront.jpg
structor.jpg
incert.jpg
kornetsakustik.jpg
outlander.jpg
hedinbil.jpg
kylservice.jpg
norwegian.jpg
byggelit.jpg
st erik försäkring.jpg
bottom of page